[Dutch] Fan Base Project 2015

Eerste editie Fan Base Project gaat de zomervakantie inluiden in De Broodfabriek in Rijswijk

featured-image

Op zaterdag 11 juli vindt de eerste editie plaats van de nieuwe conventie Fan Base Project. De conventie zal geheel in het teken staan van comics, games, anime, sci-fi en meer!

De organisatie van Fan Base Project is in handen van Stichting Cultuur en Projecten, bekend van het organiseren van We Love Japan, KPOP FOREVER! en ¡Típicamente!. Door deze evenementen is het idee ontstaan om van deze mix een groter evenement te organiseren: Fan Base Project!

Voor bezoekers is Fan Base Project dé gelegenheid om met andere fans van comics, games, anime, sci-fi, Japanse en Koreaanse cultuur in contact te komen. Er zal een ‘Hoe Word Ik Een Superheld’-workshop gegeven worden door een heuse fitness instructeur, een Game Corner, maar ook een fashion show, diverse competities en gaming activiteiten. Daarnaast is er aan het einde van de dag een optreden van de Japanse visual kei rocker MIKARU met zijn soloproject G.L.A.M.S! Deze zanger zal niet de enige gast zijn, wij mogen namelijk ook de cosplayers The Partyvengers uit Nederland, Greenius uit Duitsland en de Spaanse gamer Kinumi Cati die bekend werd door haar geslaagde recordpogingen World of Warcraft spelen voor 30 uur en Final Fantasy 10 voor meer dan 30 uur, waardoor ze terecht kwam in het Guinness World of Records.

Of je nu stiekem een lolita superheld bent of een gamer verzot op Oosterse kookkunsten, Fan Base Project heeft alles om ieder type fan een spetterende dag te bezorgen!

Op de locatie, De Broodfabriek, zal er genoeg ruimte zijn om een plek te geven aan de diverse fanbases en de verschillende activiteiten.

Fan Base Project start om 12.00 uur en vindt plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Online zijn de kaartjes te koop voor €13,- (exclusief servicekosten) en aan de deur voor €20,-.

Het programma is nog niet compleet, maar het meeste is te vinden op:

Website
Facebook
Twitter

Written by Pauliene

Pauliene

10 years K-Pop obsessed, crazy about mango ice cream and Pêche Melba bubbletea, fan of Dong Bang Shin Ki and BTS.

Leave a reply

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>